Mar 28, 2012

Fashion Selection day #2

Prve veceri je bilo par revija, jedina ciji su modeli zapali meni za oko je Branislava Joka. Isidora Bjelica je imala zanimljive sesire :-) Ostalo po mom misljenju nije bilo nista specijalno, vec sam jednom rekla da ne volim nase dizajnere. U proslom postu sam vam pomenula da je Erna bila fotograf tako da pogledajte njen blog radi vise slika (revija i iz backstage-a). Sklopila sam outfit za 5 min jer sam kasnila, tako da sam se odlucila za ovu kombinaciju sa kojom uglavnom nikad nema greske. A ove cipele imam vec par godina, i bas su udobne. Samo sto bi trebale da idu na popravku, pa me zanima da li znate nekog dobrog obucara koji bi ih sredio? :-)
:-* do sledeceg posta ..











Sako - Hugo Boss. Majica - Zara. Pantalone - New Yorker. Cipele - Jessica Simpson. Torba - YSL. Ogrlica - Aldo

14 comments:

  1. Prelepa si!!!!Mnogo su dobre cipele!

    ReplyDelete
  2. Sve je, kao i uvek, super, cipelice i sako posebno! :)

    ReplyDelete
  3. Obozavam kad je sve tako jednostavno a onda boom na stopalima! Jos kad je crvena u kombinaciji sa tigrastim, a ostatak outfita all black.. ma sjajno!

    ReplyDelete
  4. Prelepo izgledas a tetovaža je odlična kao i cipele <3

    ReplyDelete
  5. stvarno super izgledaš, i tvom stilu se nema šta zameriti :) ali me interesuje zašto u nazivu bloga ima ovo w (pwincipessa), bode mi oči od samo početka (a pratim te od prvog posta bukvalno :)). odaješ utisak urbane devojke, sa stilom, a ovo w me tako asocira na neke srednjoškolke u helankama, air max patikama i zebrastom duksu :) bilo bi puno bolje bez toga :D pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, hvala.. Pa ovaj nadimak imam vec godinama. Ljudi oko mene su ubacili 'w' (iz zezanja) radi tepanja i tako je ostalo do sad.. ;-)

      Delete
  6. Odlicnog obucara imas u Kralja Petra pored butika Patrizia Pepe,radnja je kod ulaza za butik,covek je genije.
    Cije frizerske usluge koristis,kod koga ides?
    Boja ti je predivna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, bas ti hvala.. :-) U Beogradu idem u frizerski salon Ani, u Ruzveltovoj, kod Tamare :-) Mogu da ti nabavim vise informacija ako te zanima, samo mi posalji mail ;-)

      Delete
  7. super super... cipele wooow :D

    ReplyDelete
  8. Super su cipele!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete