Feb 10, 2012

New in post

Pitali ste me da vam pokazem sta sam kupila u proslom postu, pa sam odlucila da vam pokazem neke stvari koje sam kupila u zadnjih par dana. Obicno idem u Usce jer mi se mnogo vise svidja organizacija prostora ali sam ovaj put za promijenu posla u Deltu, da nadjem neki crni kaput, ali sam kupila jos par stvari usput jer jos uvijek traju rasprodaje.




Dzemper i kosuljice ispod sam kupila u Bershki na rasprodaji, i cijena im je bila po 990 dinara :-)



Trebao mi je neki crni kaput, i ovaj sam nasla u Zari na snizenju od 50% . Platila sam ga 4,990 :-)



Gabrini lakove sam nasla kod kineza za 80 dinara, i stvarno su super. Svidjeo mi se mnogo ovaj OPI, ali cu se potruditi da kupujem i druge i ne dajem vise po 1100 dinara za lak. Nasla sam i ovu kremicu za ruke koja preeelijepo mirise, mislim da sam je platila oko 300 dinara.


Lancic sam nasla u Acessorize-u, isto na snizenju. Oko 500 dinara je bio, kao i drugi na slici ispod koji sam nosila vec u proslom postu.



Uzela sam i Tasnarija torbicu, ali nikako da izadjem u neki provod pa da je iskombinujem. Njihove torbe mozete naci na Tasnarija facebook stranici. Prvi put sam narucivala njihove torbice, ovo je srednja ali cu sledeci put uzeti vecu :-)


Torbu sam nasla u Bershki, isto sam 990 dinara. Inace ne volim mnogo da nosim torbe i slabo ih kupujem (sto se i da primijetiti po mojim outfit postovima :-p) ali ova je bas slatka.

To bi bilo to za sad, do sledeceg posta. xx 

23 comments:

  1. suer!sad je stvarno sprdnja od cena za neke stvari.meni svi hvale te gabrini lakove,a ja inace koji god da stavim ne traje vise od dva dana,nebitno od firme!tako da mi je kul onda ti jeftic:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sve je prejeftnino a mogu se bas slatke stvari naci. S obzirom da su Gabrini lakovi 80 dinara, odlicni su :-))

      Delete
  2. svi hvale te lakove, a ja nisam probala..nisam nigde ni naisla na njih! a ni jedan lak mi ne traje dugo, 2 dana max..osim jednog chanel-peridot taj m traje evo deseti dan danas!
    lepa je ogrlica, super je i tasnarija...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa ... Ja sam lakove nasla sasvim slucajno, i to kod kineza :-)) Ti sa sljokicama uvijek dugo traju, ali je prava muka skinuti ih ..

      Delete
    2. meni jedino gabrini lakovi traju po 5-6 dana ostali isto max 2 dana, slucajno sam ih otkrila i od sad samo njih kupujem , imaju super boje i najvise se sijaju <33

      Delete
  3. Do sad mi izuzev Chanel lakova nijedan lak nije trajao preko tri dana ,cak i kada sam se trudila da potraju duze ( drzeci se dalje od kucnih poslova).Videla sam vec na vis eblogova Gabrini lakove ali nisam ih nasla u prodaji,mada i Aurini lakovi nisu uopste losi i imaju lepu paletu boja :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih svakako mijenjam svaki dan, ili svaki drugi pa mi ne smeta :-) A OPI mi najduze traju i najvise sijaju. Aurini isto imaju fine boje sto ti kazes, imam ih par :-)

      Delete
  4. a meni je delta bolja po prostornoj organizaciji :)
    nekako lakse se dise
    tu berhka kosuljicu belu sam ja kupila u mint varijanti super je!
    razmisljam se da je uzmem i jos nekoliko boja
    ali joj je mana sto se lako guzva :/
    i taj acc lancic sam gledala u delti ali je jos bio na 50% a ne na 70% pa ga iz inata nisam uzela, inace mi je bas lep
    kao i kaput koji je odlican uz cenu
    zapravo sjajan shopping :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. U Delti je definitivno manja guzva uvijek, pa je i lakse za kupovinu. Sto se kosuljica tice, skroz si u pravu za guzvanje :-/ Hvalaaaaa :-**

      Delete
  5. Sta si ti sve kupila za male pare:),sve mi se svidja,najvise torbica i kosulje,a kazi mi gde si uzela ovu OPI kremicu?!da nije dole,na prvom spratu u ovoj apoteci u Delta CItyju?!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takav shopping mi je najdrazi :-) Nisam, uzela sam je u apoteci u Ziri. Mislim da je ista kao i u Delti, ali nisam sigurna ..:-)

      Delete
  6. Sto se tice lakova, davno sam shvatila da nije bitno koji uzmete, vec je bitan top coat. On vam drzi boju na noktima. Za njega ne treba stedeti, a ja imam cak i neke Rapsody lakove koji su, verovali ili ne, 50 din, i traju 7 dana opusteno, tj. dok ne odlucim da ne promenim boju!!! :) Naravno da najvise volim OPI i imam ih dosta jer imam veze u AmeriKi. :) Salim se malo, of course. Sto se tice top coats, koristim Professionails i Deborah. Nadam se da sam malo pomogla. :)

    xoxo,
    Ivi

    http://blondesaccessories.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam uzela OPI Top Coat, mada ga slabo koristim jer me mrzi da cekam dok se sve osusi :-)

      Delete
  7. Bershka bag looks amazing! :)

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete