Feb 26, 2015

5 things no.10 ♥


image

Još jedan '5 things' post na blogu :)


image

MAC karmin Relentlessly Red - MAC mat karmini su ubijedljivo najbolji karmini koje sam probala jer im je postojanost bukvalno nevjerovatna. Kada sam prvi put stavila MAC Ruby Woo karmin, otišla sam na večeru pa produžila u klub u izlazak a da ni jednom nisam morala da ga popravljam i kad sam stigla kući posle dobrih 6 sati, i dalje sam imala karmin na usnama. Tada sam se oduševila i iz tog razloga mislim da stvarno vrijedi tih 20ak eura, iako mnogim djevojkama ne pada na pamet da daju toliko za karmin :) Ovo je neka nijansa izmedju crvene i roze i jako mi je žao što ne mogu da vam je prenesem u potpunosti putem fotografija ali ću se potruditi da ga stavim u nekom od outfit postova da vidite kako stoji.
Moj vam je savjet da, ako se odlučite da uzmete MAC karmin, uzmete neku jaču nijansu  (crvenu, bordo, ljubičastu ..) koju nećete nositi svaki dan već za neke posebne prilike  jer možete naći odlične karmine za svaki dan po dosta nižim cijenama :)




image

Celine Audrey naočare - Ove naočare sam ukrala mojoj Tamari i bukvalno ih ne skidam poslednjih par nedelja. Obožavam glomazne naočare i ove su mi apsolutno savršene i krivo mi je što nisam sebi uzela isti model ali u crnoj boji. Najčešće ih nosim sa elegantnim niskim pundjama i razdeljkom na stranu 'a la Kim Kardashian' :))

image

Krofna za pudju - Nadovezujemo se na priču iznad, niske pundje nosim baš mnogo u poslednje vrijeme i jako mi se dopada taj veliki razdeljak sa strane i skupljena kosa. Kada nemam vremena ili kada me jednostavno mrzi da se 'bakćem' sa kosom, uzmem ovu krofnu i bukvalno za 3-4 minuta imam odličnu frizuru koja stoji cijeli dan i izgleda kao da sam je pravila satima :) 

image

Avon Cherish parfem - Ovaj parfem mi je mama poručila jer je na neku (pojma nemam koju) foru bio za nju 10 centi  :) Nikad mi se nisu dopadali njihovi parfemi niti mi je palo na pamet da ih poručujem ali sa ovim sam baš zadovoljna i već me je dosta drugarica pitalo koji je i prokomentarisale su da je odličan. Nisam bas vična u opisivanju mirisa ali ono što vam mogu reći je da je definitivno jak i da je slatkast mada ne priviše :)

image

Ogledalce - Ovo ogledalce sam dobila od drugarice na poklon i htjela sam da ga podijelim savama jer mi je preslatko a i da joj se zahvalim i ovim putem. Hvala Ena :-*

Do sledećeg posta ...
Nataša
♥ 

3 comments:

  1. Obozavam MAC karmine :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jako lepa boja karmina. Celine naocare <3 :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  3. Mac karmini su odlični, ja sam skoro uzela novi, biće u postu February favorites. Najviše mi se sviđa njihov miris, pojela bih ga! :D

    Beehive fashion by B

    ReplyDelete