Feb 17, 2015

5 things no.9 ♥


 image

Novi '5 things' post konačno na blogu :)
Volim da pišem ove postove jer vidim da vam se dopadaju i baš bih voljela da čujem vaša mišljenja vezana za stvari o kojima pišem ili neke predloge.
Pa da krenemo ..



image

Avon White Lilly kupka - Ljiljani su mi omiljeno cvijeće i bukvalno sam luda za njihovim mirisom, kao i mirisom jasmina (što ćete primijetiti kroz post). Znam da su dosta jaki i da postoji veliki broj ljudi kojima se ne dopadaju i da ih glava brzo zaboli, medjutim meni odgovaraju savršeno i za koji god parfem, kupku ili slično se uhvatim znam da ima neku notu ta dva mirisa u sebi 100% :)  
Od ove kupke mirisaćete i vi i kupatilo jako dugo posle kupanja + ima 1000ml tako da će vam trajati dosta a cijena je baš smiješna, nekih  5 eura. Ukoliko volite miris  miris ljiljana moja vam je preporuka da obavezno naručite ovu kupku, oduševićete se :)

image

Laterna - Volim skroz bijeli enterijer sa detaljima u bijeloj boji i pastelnim bojama roze i ljubičaste i to je neki stil koji preovladava u mojoj sobi (bar trenutno :)). Jako mi se dopadaju ove laterne i način na koji se koriste u enterijeru, skroz su mi romantične i divne kada se pogase svijetla i upale svijeće :) 

image

Bambi Well Be čokoladice - Nikada nisam bila pretjerani zaljubljenik u čokoladu, mogla mi je stojati ispred nosa danima, čak i mjesecima a da je ne pojedem. Medjutim za ovim čokoladama sam potpuno poludjela, tačnije za Eva čokoladom koja je mliječna čokolada sa kakaom i narandžom. Mmmmmmm! (voda mi ide na usta dok ovo kucam :)) Adam je sa bademom i ona mi se uopšte ne svidja, ima mi neki baš čudan ukus :)
Ovo je bilo pakovanje povodom Dana zaljubljenih i jako je simpatično pa sam odlučila da ga  podijelim sa vama, pogledajte po radnjama da ih ima još, skroz je slatko za poklon dragoj osobi :) 

image

Svijeće - Napomenula sam vam iznad kako ćete primijetiti da sam luda za mirisom ljiljana i jasmina i evo dokaza. Sve tri svijeće su kupljene odvojeno i uopšte nisam čitala nazive i sve tri koje su mi se svidjele su bile ili jasmin ili ljiljan ili mix ta dva :)
Ove dvije velike su kupljene u Milpop-u (skinula sam naljepnice jer su mi ovako mnogo ljepše) a ova mala je kupljena u Londonu i nju štedim :) Svijeća  sa čipkastom mašnom ( too cute! ) je miris ljiljana a ova veća je miris jasmina. Nisu one klasične svijeće ,što se uglavnom prodaju kod nas, koje mirišu samo kad im se približite već zaista rašire miris po cijeloj sobi. Stoje mi na noćnom stočiću pa upalim sve tri i svijeću u laterni u uživam! :)

Nadam se da vam se ovaj post dopao, ukoliko imate neke predloge pišite :)
Do sledećeg posta ...
Nataša

7 comments:

  1. Divan post! Obozavam sve sto je vezano za uredjivanje doma i stila zivota, a bela boja je uvek fenomenalan izbor.

    insppppp.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se. Ranije su mi se vise svidjale tamne boje u enterijeru ali sad me sve vise privlaci bijela :)

      Delete
  2. Baš je lep post.. I meni se mnogo svidjaju te Well Be čokolade. :)

    ReplyDelete
  3. Sviđaju mi se sve stvarčice, volim svijeće a naročito od vanile! :) Ja sam kupila skoro jednu svijeću, da l' je Glade ili Ariwick nemam pojma, u staklenoj časici, vanila i braon šećer. Mnogo je dobra, cijela soba zamiriše. Ako voliš vanilu i ako budeš imala prilike kupi. :) I meni se sviđa samo Eva čokolada... :(

    Beehive by B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, ja bas nikako ne volim miris vanile ali cu pogledati druge, znam da imaju veliki izbor. Hvala Bokice :)
      A cokolade su savrsene :)

      Delete