Jun 8, 2012

Questions & Answers

Posto sam vam prije par postova rekla da mi postovite pitanja, mislim da je vrijeme da vam dam odgovore na njih :)




1. Koje si godiste? Sta studiras, i koji je tvoj glavni plan za buducnost?

Rodjena sam 30.jula.1992, tako da za mjesec i po dana punim 20 godina :)
Trenutno sam na jednogodisnjem kursu dizajna enterijera na Accademi Del Lusso, a od sledece godine krecem na redovne studije takodje kod njih.
Sto se plana za buducnost tice, nemam nekih zacrtanih planova jer mi se uvijek do sad desavalo da ispadne nesto totalno deseto od onoga sto sam ja planirala. Ono sto znam sigurno je da cu sledecu godinu jos biti u Beogradu, a za dalje cemo jos vidjeti jer ne zavisi samo od mene :)

2. Pomenula si da planiras da predjes na drzavni fax!
Zanima me zasto tj. da li mislis da se ipak moze steci bolje obrazovanje na drzavnom nego na privatnom faxu?

Pomenula sam da cu najvjerovatnije ici na Akademiju Lepih Umetnosti (ali ona nije drzavna vec privatna) medjutim to se promijenilo :) Accademia Del Lusso od sledece godine uvodi trogodisnje studije dizajna enterijera pa cu poceti tu. Smatram da su u danasnje vrijeme privatni fakulteti u istom rangu sa drzavnim, samo sve zavisi koji , naravno :)


4. Zanima me moda i modni dizajn. Idem u srednju skolu i modni dizajn planiram da studiram. Kako da se spremam za taj fakultet i kako da ostvarim kontakte u modnom svetu tj modi?

S obzirom da ja ucim za dizajn enterijera ne mogu da ti dam tacne informacije. Najbolje bi bilo da se javis Erni pa je pitas sve sta te zanima jer ona studira modni dizajn :)


5. Kad nam se vracas u Bg? Kako ces provesti leto i da li ti se vise svidjaju plavuse ili tamnokose?:)

Idem za Budvu 15.juna i ne planiram da se vracam za Beograd dok mi ne pocnu studije, a mislim da ce to biti oktobar.
Obicno mi svako ljeto prodje tako sto vrlo malo spavam, veoma mnogo izlazim i radim nesto cisto da imam vise dzeparca za sebe :) Prosle godine tokom ljeta nisam pisala blog, medjutim ove godine sigurno hocu tako da cu pokusati da vam prenesem atmosferu iz Budve i kako izgledaju moji dani :)
Vise volim plavuse, medjutim stvarno plava kosa zahtjeva mnogo posla tako da sam odlucila da odmorim malo od svega toga :)

6. Posto si pomenula da radis preko leta, zanima nas sta? :)

Prosle godine sam tek pocela da radim, i radila sam rezervacije na teniskim terenima u Budvi. Medjutim ove godine cu raditi  nesto drugo, ali nista nije jos sigurno tako da se strpite,  saznacete kad dodjem u Budvu a to je za 10ak dana :)

7. Visina i tezina? Da li se baviš nekim sportom, odnosno kako održavaš liniju?

Nisam mnogo visoka 168 cm, a trenutno imam 56 kg :) Od svoje 7 do 18 godine sam trenirala ritmicku gimnastiku i to je najvise zasluzno za moju liniju, a odrzavam je tako sto idem bar 3x nedeljno na Tae Bo i jedem grilovanu i nezacinjenu hranu :)

8. Tvoja definicija mode? 

Moda je veoma sirok pojam koji obuhvata stvarno mnogo stvari koje mogu da se predstave kroz najrazlicitije nacine, ne samo u odevnim kombinacijama i ja volim sve to da pratim i istrazujem a zatim prilagodjavam nekom svom ukusu i stilu :)

9. U čemu se najbolje osećaš? Šta najviše voliš da nosiš?

Vjerovali ili ne ja se najbolje osjecam u stiklama, mogla bih po cijeli dan da budem u njima i u svim prilikama :) Zatim su to kosulje i neke pantalone ili helanke :)

10. Tvoja omiljena torba, tj. ona koja mnogo zelis? Omiljenje cipele?
Sta ima BG, a nema BD i obrnuto?
Sta mislis koje su najcesce i najvece greske koje prave danasnje devojke pri oblacenju?
Tvoje ikone stila su..?

Rekla sam vec jednom da ne volim mnogo torbe, uvijek bih radije kupila cipele nego torbu, ali ona koju bih bas voljela trenutno je crna Balenciaga :)
Omiljene cipele koje ja posjedujem su plave Gucci sandale od pitonove koze :)
Sve ono sto Budva ima ljeti Beograd ima zimi. Budva je uzasno dosadna tokom zime za mlade ali je ljeti zato najbolje mjesto :) Mada meni vise odgovara Beograd je volim velike gradove i bolje se snalazim u ovoj sredini :)
Najcesce greske koje djevojke prave pri oblacenju su definitivno slijepo pracenje trendova i  iako to njihovoj gradji ne pristaje.
Moje ikone stila : Miroslava Duma, Olivia Palermo a i dopada mi se stil od sestara Kardashian jer se vrlo jednostavno a efektno oblace :)


11. Koje sredstvo za skidanje sminke koristis?

Vec sam vam pisala u ovom postu sta koristim od kozmetickih proizvoda :) Za skidanje sminke su to Afrodita pjena za ispiranje lica i Nivea losion za skidanje sminke oko ociju.

12. Najbolje mlijeko za tijelo, a da se prodaje u Srbiji?

Ne koristim mnogo mlijeko za tijelo jer imam jako osjetljivu kozu, pa tokom tusiranja koristim Alverde ulje za tusiranje koje prelijepo mirise a i koza posle toga bude premekana :) A kad koristim mlijeko to je obicno Nivea (najstarija) za suvu kozu :)

13. Koja su tri proizvoda bez kojih ne možeš jedan dan? koliko novca mesečno trošiš na garderobu i kozmetiku?


Tri proizvoda bez kojih ne mogu ni dan su : Nivea soft krema, dezodorans (Dove od limuna :p) i treca, hmmm, neka to bude labelo :)
Ne znam tacno da kazem cifru koju mjesecno trosim na garderobu i kozmetiku, sve zavisi od toga koliko mi novca roditelji posalju za dzeparac ili ja odvojim sa strane :)

 14. Da ti je nekada mrsko da pises blog i kazes sebi sto sam uopste pocinjala? Najbolje stvari koje su ti se desile u stvarnom zivotu, a proistekle iz pisanja bloga? Da li smatras da se moze sve manje vise izkombinirati, pa cak i nesto neshvatljivo, da kazes sloboda umetnosti, mode? 



Nekad mi bude mrsko da pisem blog, i tad obicno pravim pauze, ali najteze mi pada trazenje lokacije za slikanje :)

Najbolje stvari koje su mi se desile u zivotu a da su proistekle iz pisanja bloga su definitivno upoznavanje drugih ljudi koji takodje pisu blog.
Mislim da se moze sve manje-vise iskombinovati, pa cak i nesto neshvatljivo ali sve zavisi od osobe koja to nosi, neko moze da 'stavi dzak na sebe' i izgleda fenomenalno :)

To su bila vasa pitanja, nadam se da cete biti zadovoljni odgovorima i ako imate jos koje slobodno mi postavite pa cu vam odgovoriti opet :))
:* za sve ...

10 comments:

  1. zasto nisi odgovorila na moje pitanje o tome da li mislis da je ok da se mladi drogiraju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato sto ne odgovaram na GLUPA pitanja koja pri tom nisu ni bila postavljana do sad ;)

      Delete
  2. Ja malo kasnim sa pitanjem ali jesi li mozda sredjivala zube? Bas su ravni.. Imas lep osmeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema vezeee :) Nisam ih sredjivala, nisam nikad ni fixnu nosila .. Hvala puno :)

      Delete
  3. Ja sam zadovoljna odgovorom na postavljeno pitanje! :) Svidjaju mi se tvoja razmisljanja, a najvise to sto smo trenirale isti sport. :)
    Svracas li leti u Herceg Novi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je :D
      Vjerujes li mi da sam tamo bila samo jednom u zivotu i to na sat vremena :P Bas nikad ne idem jer nemam nikoga tako :)

      Delete
  4. preeeelepa na slici, a favorizujem odgovor na peto pitanje, hehe!:) Lep provod u Budvi ti zelim!:) Uzivaj u raspustu, kad zavrsis fax i krenes da radis videces koliko ce ti nedostajati! Jedva cekam postove iz Budve!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaaaa :**
      Nadam se da cu biti redovna, necu nista da obecavam da ne bih slagala :)

      Delete
  5. slika ti je prelepa!

    ReplyDelete
  6. Volim sto je moje pitanje prvo po redu! :)
    Hvala na odgovoru! :)

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete